3 x goede voornemens

De dagen worden steeds korter, de kerstvakantie nadert en het nieuwe jaar sluipt langzaam dichterbij.

De dagen worden steeds korter, de kerstvakantie nadert en het nieuwe jaar sluipt langzaam dichterbij. En omdat een nieuw jaar doorgaans boordevol goede voornemens zit, zetten wij alvast 3 tips op een rijtje die kunnen helpen bij het inlossen van die voornemens. Want het meest voorkomende voornemen? Dat draait om meer beweging, meer sport, afvallen, gezonder eten…

 

Schenk een fitnessabonnement cadeau

We weten allemaal dat bewegen en sporten belangrijk zijn voor ons lichaam en onze geest. We kikkeren er enorm van op, maar oh wat is het moeilijk om eraan te beginnen en het sporten ook nog eens vol te houden. Misschien helpt een fitnessabonnement je wel op weg? Het lidmaatschap moedigt je elke dag aan om naar de gym te gaan en het beste van jezelf te geven! Bij Basic Fit vind je bovendien erg voordelige abonnementen. Schenk jij zo’n abonnement aan je vriendin, schoonvader, buurvrouw of nonkel? Of ga je er liever zelf mee aan de haal?

 

Bereid jezelf voor

Wil je de kilootjes er in 2019 vanaf spurten? Maak dan van de eindejaarsperiode gebruik om je sportoutfit op punt te brengen. Kies er een paar knappe loopschoenen uit, zoals de collectie Nike runners die je bij Bristol vindt, of trek naar Go Sport voor een lekker schreeuwende fluorescerende outfit. Je wil namelijk gezien worden als je gaat joggen deze winter!

 

Stralend gezond

Vul je nieuwste outfit aan met een strak uitgedokterd beweegschema en pas ook je dieet aan met de nodige vitamines en supplementen. Wist je dat Kruidvat heel wat producten in de aanbieding heeft om je lichaam winterproof te maken? Vitamine C, visolie, biergist… Snuister maar even rond. Je zal niet alleen inwendig, maar ook uitwendig heerlijk stralen van gezondheid!

Leve de goede voornemens! 2019 wordt een succesvol jaar!