Kerst wordt gezellig dankzij Black Friday

Ook november kent een leuke feestdag...

December is de allergrootste feestmaand, met Sinterklaas, Kerstdag en oudejaarsavond op de planner. Maar ook november kent een leuke feestdag, en dat is Black Friday! Black Friday is de eerste vrijdag na het Amerikaanse Thanksgivingsfeest en luidt de eerste dag van de kerstkoopjes in. Black Friday gaat telkens gepaard met mooie kortingen, en die traditie is gelukkig ook naar onze contreien overgewaaid. Black Friday valt dit jaar op 23 november en wij bereiden ons met veel genoegen voor op deze fijne koopjesdag!

Black Friday is bijvoorbeeld dé gelegenheid om alles klaar te maken voor de gezellige kerstperiode. Heb je nog een warme leeslamp nodig? Extra vazen voor bloemstukken of andere decoratieve stukken om de sfeer erin te krijgen tijdens de feestdagen? Maak dan van Black Friday gebruik om even naar de decoratiewinkel te trekken. Maison du Meuble heeft heel wat leuks in het assortiment, dus ga zeker even snuisteren!

Wil je ook de voortuin nog wat opsmukken vooraleer je de vele gasten verwelkomt op een heus feestmaal? Neem dan nog gauw een kijkje bij Mr. Bricolage. Je vindt er knusse terrasverwarmers en vuurkorven, maar ook de nodige bloempotten (voor je kerstboompjes!) en tuinverlichting. Een warm onthaal is het begin van een heerlijke feestavond!

En naast je interieur en je tuin mag je natuurlijk ook jezelf in de watten leggen. Bij Kruidvat vind je tal van spullen om jezelf een fikse make-over te geven. Hydraterende lipgloss, lekker geurende haarlak, nagelvernis in frisse en feestelijke kleuren, en rijke parfums. Laat je op Black Friday helemaal gaan en schitter tijdens de eindejaarsfeesten!

Ligt jouw shoppinglijstje al klaar?