Duik je tuin in met deze 3 tips

want straks kleurt de herfst alle bladeren weer in.

Ben jij nog volop aan het nagenieten van een heerlijk warme zomer, of popel je al om de herfst te verwelkomen in het land? Voor wie van het aanstormende seizoen houdt, is het nu al fijn proeven van de eerste koudeprikken en de donkere avonden. Maar vooraleer we de gezelligheid in huis halen, duiken we nog even de tuin in. Stoelen en tafels opbergen, hagen en planten snoeien, de oogst uit je moestuin plukken… En dat kan niet zonder deze 3 dingen:

Stevige schoenen

Niets handiger in de tuin dan een paar stevige stappers die tegen een stootje kunnen! Niet alleen sta je comfortabel op de graszoden, ze laten ook geen water door en beschermen je tenen tegen iets minder welgemikte stoten van de spade. Bij Shoe Discount/Bristol hebben ze heel wat moois in het aanbod zodat jij straks zonder moeite en ongemakken je tuin winterklaar kan maken!

     

                                         Wandelschoen Hiker - Shoe Discount - Prijs: € 17,50


Warme jas

Bij de eerste regenbuien en zakkende temperaturen is een knusse jas geen overbodige luxe. Zorg dus voor een geschikte parka wanneer je straks de tuin in trekt om te snoeien, te harken en de oogsten. Bij A-Mode vind je bijvoorbeeld deze strakke, stijlvolle jas van Jack & Jones die je beschermt tegen de vervelendste herfstfenomenen. Geen druppel houdt jou nog tegen!

      

 

                                               Jack & Jones Parka - A Mode - Prijs: € 99,99

 

Kleurrijke decoratie

Hoewel de herfst voor heel wat leven zorgt in de tuin, weet je ook dat alles na het kleurenspektakel dor en grauw wordt. Denk er dus nu al aan om enkele decoratieve elementen in je tuin te verstoppen, zodat ze de kale herfst- en winterdagen stuk voor stuk kunnen opfleuren. Of je nu kiest voor een speels vogelhuisje of een vrolijke tuinkabouter – het maakt niet uit. Al kunnen wij de bloempottenuit het Feeling-gamma van Mr. Bricolage best wel aanbevelen!

          

 

                                         Pot Feeling - Mr. Bricolage - Prijs: 1,99

 

Kriebelt het al om die tuin onder handen te nemen?

Veel plezier in de natuur!